AaB Tifo Kaos samler ind!
Indsamlinger

AaB Tifo Kaos samler ind!

Efter en på papiret kort vinterpause er vi endelig i gang igen. Vi skal sammen med spillerne forsøge at opnå en plads i top 6, når grundspillet slutter midt i marts. Efter de to første kampe hvor vi kunne have håbet på flere point, skal vi yde den maksimale støtte!

Støtte der i de første to kampe har vist sig med mange tilrejsende fans i Silkeborg og god stemning på hjemmebane mod Brøndby i søndags. Fortsæt endelig!

I ATK har vi været på banen med banner både i Silkeborg og hjemme på Vesttribunen. I Silkeborg tog vi navnet ”Klubben fra det kolde nord” fra en af slagsangene. På hjemmebane i søndags røg der en stikpille afsted til Brøndby og deres talentarbejde ”Masterclass”, da man i jagten på succes har købt spillere udefra i stedet for at satse på egne talenter. I Aalborg ved vi jo godt, at man kan opnå succes med egne talenter.

Vi er slet ikke færdige med at producere tifoer, men da det ikke er gratis, får vi brug for jeres hjælp. På søndag den 25. februar vil vi stå klar ved indgangene for at samle penge ind til vores fremtidige arbejde, når vi på hjemmebane møder FC Nordsjælland.

Ethvert bidrag er naturligvis meget kærkomment og vil ubeskåret gå til finansieringen af nye projekter.

Vi håber derfor, at I vil tage godt imod vores indsamlere, som vil være på plads ved indgangene til Weber- samt Spar Nord-tribunerne, både før og efter kampen.

Skulle det, af den ene eller anden grund, ikke lykkes dig at finde en af vores indsamlere, findes der selvfølgelig alternative metoder til at støtte AaB Tifo Kaos. Dette kan gøres ved bankoverførsel til vores Spar Nord-konto (reg.nr. 9280 og kontonr. 4566731407).

Du kan også altid støtte os gennem ”Ti Kroner til Tifo Kaos”, som du finder på Facebook. Konceptet er her, at man kan opsætte en fast månedlig overførsel på ti kroner (eller et andet mindre beløb). På den måde kan man støtte med et lille beløb, der i sidste ende har stor betydning for os.

Sidste men ikke mindst er det muligt at støtte via Mobilepay. Nummeret der skal overføres til er 2575 1885.