Indsamling
Indsamlinger

Indsamling

AaB Tifo Kaos samler ind!

Der har foreløbigt ikke været meget at juble over i den nye sæson. Vi har stadig den første sejr til gode, men der har trods alt været små fremskridt, mens der er blevet tilføjet nye spillere til truppen. På tribunen skal vi fortsætte med at støtte og bære holdet frem. Det gør vi i hvert fald i ATK.

Igennem 2017 har vi arbejdet med flere forskellige projekter. I foråret havde vi budskabsbanner med i Århus, et stort rulleflag på Vesttribunen og kaos-tifo i Viborg.

Ved seneste hjemmekamp mod Hobro markerede vi 15 året for dannelsen af vores gruppe – for klubben og på tribunen.

TIFOKAOS

For at vi i fremtiden kan fortsætteden visuelle støtte til klubben, samler vi ind i forbindelse med lørdagens kamp mod AGF 26. august.

Vi håber derfor, at I vil tage godt imod vores indsamlere, som vil være på plads ved indgangene til Weber- samt Spar Nord-tribunerne, både før og efter kampen.

Skulle det, af den ene eller anden grund ikke lykkes dig at finde en af vores indsamlere, findes der selvfølgelig alternative metoder til at støtte AaB Tifo Kaos. Dette kan gøres ved bankoverførsel til vores Spar Nord-konto (reg.nr. 9280 og kontonr. 4566731407). Du kan også altid støtte os gennem ”Ti Kroner til Tifo Kaos”, som du finder på Facebook.

HUSK også at det er muligt at støtte vores arbejde via Mobilepay. Nummeret der skal overføres til er 2575 1885.

Foto: (Vesttribunen TV)