AaB Tifo Kaos samler ind!
Indsamlinger

AaB Tifo Kaos samler ind!

Sæsonen har desværre ikke formet sig, som man som AaB-fan havde håbet. En flot pointhøst i starten af sæsonen er lige nu afløst af en pointmæssig krise. Men med vores alles støtte fra tribunen, skal vi have vendt op og ned på tingene!

Vi lover i AaB Tifo Kaos at gøre vores for at støtte drengene. Flere projekter er i gang, men at udarbejde flotte tifoer kræver også økonomisk råderum. Derfor samler vi ind i forbindelse med hjemmekampen mod Randers på fredag d. 25 november!

Vi håber derfor, at I vil tage godt imod vores indsamlere, som vil være på plads ved indgangene til Weber- samt Spar Nord-tribunerne, både før og efter kampen.

Skulle det, af den ene eller anden grund, ikke lykkes dig at finde en af vores indsamlere, findes der selvfølgelig alternative metoder til at støtte AaB Tifo Kaos. Dette kan gøres ved bankoverførsel til vores Spar Nord-konto (reg.nr. 9280 og kontonr. 4566731407).

Du kan også altid støtte os gennem ”Ti Kroner til Tifo Kaos”, som du finder på Facebook.

Sidst men ikke mindst kan du støtte os via Mobilepay på nummeret 2575 1885.

(Foto: Vesttribunen TV)