Støt tifoarbejdet via Mobilepay
Indsamlinger

Støt tifoarbejdet via Mobilepay

Efter stort ønske fra vores medfans kan vi nu offentliggøre muligheden for at støtte AaB Tifo Kaos via MobilePay. Det har godt nok været en lang proces (citat Thomas Frank), men nu er vi klar til fremtiden.

Nummeret man skal overføre til er 25 75 18 85, og det holder åbent 24/7, så I er velkomne til at smide en mønt efter os, når der er plads til det. Mærk gerne overførslen ATK, Tifo e.l. Ethvert bidrag er naturligvis meget kærkomment og vil ubeskåret gå til finansieringen af nye projekter.

Det er stadig muligt at støtte os på sædvanligvis. Dette kan gøres ved bankoverførsel til vores Spar Nord-konto (reg.nr. 9280 og kontonr. 4566731407).

Du kan også altid støtte os gennem “Ti kroner til Tifo Kaos”, som du finder på facebook.