Resultat af søndagens indsamling
Indsamlinger

Resultat af søndagens indsamling

Der skal lyde en stor tak til de mange mennesker, der valgte at smide en skilling eller to i vores indsamlingsbøsser i forbindelse med søndagens kamp mod FC Midtjylland. Indsamlingsresultatet endte på 20.105,54 kr., svarende til omkring 2,61 kr. pr. tilskuer. De mange skillinger har naturligvis afgørende betydning for vores fremtidige handlemuligheder, og vi vil forsøge at forvalte pengene bedst muligt.

Fik du af den ene eller anden grund ikke fat i en af vores indsamlere i søndags, findes der selvfølgelig alternative metoder til at støtte AaB Tifo Kaos. Det kan eksempelvis gøres ved bankoverførsel til vores Spar Nord-konto (reg.nr. 9280 og kontonr. 4566731407). Du kan også altid støtte os gennem ”Tikroner til Tifo Kaos”, som du finder på facebook (https://www.facebook.com/10tiltifokaos).

Efter ønske fra flere folk arbejder vi i øjeblikket på at gøre det muligt at støtte via MobilePay. Vi håber at dette vil være muligt indenfor den nærmeste fremtid og vil selvfølgelig melde ud, når det sker.

Mvh
AaB Tifo Kaos
AaB Support Club